Hogyan érhetnék el egy hírességet (Vitray Tamást)? Van nála egy régi videófelvétel amit nagyon szeretnék megszerezni! Akár telefonszámát, címét, csak el tudjam érni.
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 21:56
1/3 anonim válasza:
Nem tudom mi célból kell a felvétel, de az egyik tanárom látott vmit az M1-en. de sajna nem tudta felvenni. ezért írt egy üzit a csatornának, hogy miként tudná megszerezni, oktatás szempontjából hasznos lenne, a csatorna pár héttel később készségesen küldött neki egy kazettát.
Szóval, hasonló módon szerintem el tudod érni h megkapd amit szeretnél.
2/3 A kérdező kommentje:
Hmm. És megtudnád mondani hogyan lehet írni a csatornának?
2011. febr. 10. 20:30
3/3 anonim válasza:
Hát azt sajna fogalmam sincs. :-( de gondolom vmi fenn van a csatorna honlapján, v elmész oda ahol székel.
Ha pedig csak a Vitray tud neked segíteni akkor meg keress rá az e-mail címére, s írj neki. Ha nem találsz róla semmit, akkor sztem az RTL KLUB, MTV, vagy a DANUBIUS tudna esetleg segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!