Érdekelne hogy én zeneszerző, énekes vagyok és hogy hol tudnék legjobban elérni valamit?
Figyelt kérdés
ezt ugy értem hogy híres szeretnék lenni,dalszövegeket szoktam irni játszok gitáron és zongorán kérlek irjatok. köszi2011. febr. 8. 14:23
1/2 bamboochatheone válasza:
Hogy hol? Külföldön. De ez nem lesz egyszerű folyamat. Nagyon ott kell lenned a toppon hogy elismerjenek. Csak az járjon az eszedben hogy mindig van nálad egy jobb de ezek ellenére törekedj arra hogy te legyél a legjobb!:)
2/2 A kérdező kommentje:
oké köszi :)nekem van egy külföldi barátom mm csak barát amerikában él és ő tudna segiteni csak azt meg én nem szeretném.
2011. febr. 9. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!