Az érdekelne, hogy a postás ellen hol lehet panaszt tenni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 12:15
2/6 iDev válasza:
Attól függ, mi miatt akarsz panaszt tenni.
Mi történt?
3/6 anonim válasza:
Bah engem behivtak egy szobaba es egy nonek panaszoltam ki magam.
Aztan mindenfele kifogasokat kereset meg hogy lesz megoldas meg mittomen.
Meg egy ilyen es en jegyzokonyvet vetetek fel.
4/6 A kérdező kommentje:
Az történt (és már nem először),hogy most apám tápénzen van egy ideje és ez a szemét postás nem hozza be a táppénzt hanem elvárja hogy mi menjünk ki a kocsijához érte mer hogy neki nem kötelessége behozni,hozzáteszem általában csak anyám van itthon aki erősen mozgássérült és nem is tud kimenni de a lényeg:A minap nem hogy nem hozta be a pénzt de írt egy papírt hogy nem talált itthon senkit(nem is kopogott nem jött be pedig 2 en is itthon voltunk) és ezért 10 napon belül kell a városi postán átvenni a pénzt,na én megvártam visszafele még jön kimentem beszélni vele h mégis mit képzel magáról,hogy ezt csinálja és még neki állt feljebb sőt megfenyegetett!!!hogy ne akarjam h kiszáljon a kocsiból:))) na ezt én már nem tűröm tovább ezért teszek panaszt.
2011. febr. 9. 18:19
5/6 anonim válasza:
A hozzád tartozó postahivatalban, a postavezetőnél, vagy a helyiellenőrnél.
6/6 anonim válasza:
Előzőnél a pont, és írj be a panaszkönyvbe, ne elégedj meg azzal, hogy elmondod szóban a vezetőnek a problémát. Sok esetben elsikálják az ügyet, így nehezebb, és ha a fogyasztóvédelem is be van vonva, akkor más a helyzet.
egy volt postás (szerencsére nem kézbesítő) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!