Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki zenefüggő?

Figyelt kérdés
Ha valaki nagyon sok zenét hallgat, azt lehet zenefüggőnek nevezni? Mi számít pld. soknak a zenehallgatásban, amitől zenefüggőnek lehet nevezni valakit, ha egyáltalán lehet ezt így mondani.
2011. febr. 8. 10:08
 1/6 anonim válasza:
100%
Ha létezik is zene függőség, az szerintem csöppet sem lehet káros (ha nem fülhallgatóval hallgatod) sőt... Én is imádom a zenét. Nem telik el úgy nap hogy legalább 1 vagy 2 számot ne hallgassak meg a kedvenc bandámtól. Ha utazok valahová, el sem tudom viselni,hogy ne hallgassak zenét. Viszem magammal mindenhová az mp4-em telefonom, tele zenével. Ha tényleg létezik zenefüggőség én vállalom, hogy függő vagyok :)
2011. febr. 8. 10:17
 2/6 anonim válasza:
Szerintem én is függő vagyok :D Nem tudok meglenni az mp4 lejátszóm nélkül. Ha elromlik tuti, hogy eltemetem tisztességesen..:D Ez csak vicc volt :)
2011. febr. 8. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én is zene függő vagyok. egy nap sem tellik el úgy h ne hallgatnék zenét. főleg a hosszú utak során.igy nem unatkozok. mivel dobos is voltam,igy mindig viszek magammal egy pár dobverőt és ha épp nem vezetek,akkor mindig ki találok új ritmusokat.ha meg vezetek és zenét hallatok,akkor meg a kormányt ütöm :)
2011. febr. 8. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
azért ez nem függőség, egyszerűen csak szereted a zenét
2011. febr. 8. 10:56
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
akkor bocs h válaszoltam.
2011. febr. 8. 11:21
 6/6 A kérdező kommentje:
A zene nem létfeltétel, de mégsem tudunk élni nélküle, tehát valamilyen szinten csak függünk tőle. Bár lehet nem ez rá a jó szó. Igaz ebből még senkit se kellett kigyógyítani. :-) Ha van pld. tv függőség, hogy valaki nem bírja sokáig tv nélkül, akkor zenefüggőség nem létezhet? Mert zene nélkül(mit érek én :-)) sokkal többen nem bírják, vagy nem tudnak élni nélküle.
2011. febr. 8. 11:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!