Hogy reagálnátok, ha egy 13 éves kislány megfenyegetne, hogy agyonver?
Figyelt kérdés
Engem fél órája fenyegetett meg, majd összesz@rtam magam, főleg akkor, amikor azt mondta, hogy van bátyja, és bátyjának vannak haverjai, és ők is agyon fognak verni. Most mit csináljak? :'(2011. febr. 6. 00:41
11/17 A kérdező kommentje:
Ah, miért van mindenki ellenem? Itt van az izékeh, most meg a pápabácsi is megátkoz :'(
2011. febr. 6. 01:14
12/17 anonim válasza:
sajnos ilyen ez a világ :D
de várj van még Terminátor is: http://www.youtube.com/watch?v=GaDIMS-mRU4
13/17 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek a humor kategóriában kellene lennie.
Amúgy csak röhögnék az ilyen fenyegetésen, nem beszélve arról, hogy nagyon helyesen tud magyarul írni.
Viszont amin jobban röhögtem, az az, hogy 20 évesen nincs jobb dolgod, mint ilyen szarokkal foglalkozni. Kiírhattál volna valami normális kérdést is, vagy legalább olyat, ami nem kamu. De a legjobb lett volna, ha semmit nem írsz ki, csak lepontozod izékeqrvácska válaszait.
14/17 böiler válasza:
Nem tudom. Talán kiverném rá a f@szom és csinálnék egy tükörtojást. Ja.
17/F
15/17 haggyámán válasza:
Nagyjából körbenevetném. :)
16/17 anonim válasza:
Jelentsd fel a rendőrségen,ezzel nem lehet szórakozni!!!
17/17 anonim válasza:
jesszusom ugye ez vicc :DDDDDD 20 évesen basszuska most komolyan nehogy már :D istenem de jót nevettem :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!