Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen tv adókat szoktatok nézni?

Milyen tv adókat szoktatok nézni?

Figyelt kérdés

én: rtl, da vinci learning, paprika (xD), discovery, spektrum, natgeo, néha tv2, prizma XD, disney channel, néha cartoonnetwork, bbc entertaiment, tcm...

15L

2011. febr. 5. 14:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

rtl,tv2-n párdolgot,rendszeresen nézem a tv6-ot,a nickelodeont,a comedy centralt nagyon sokat,néha az investigation discoveryt,film+,film+2-n pedig néha nézek filmeket.

ritkán a viasat 3

régen a cartoonnetworkot is néztem.meg a vivát(ottis csak a spongyabobot XD)

2011. febr. 5. 15:01
 2/13 anonim ***** válasza:

Eurosport, Digisport, Sport1, Sport2, Sportklub, Discovery Channel, Discovery Science, NatGeo, Spektrum, néha Hírtv.

Attól függ mi megy rajtuk.

2011. febr. 5. 15:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Régebben néztem a discoveryt, a natgeot meg a spektrumot, de meguntam a sok idióta reklámot, meg hogy állandóan ugyanazokat a műsorokat ismétlik, úgyhogy most már nem nézek semmit.
2011. febr. 5. 15:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Lemaradt a Viasat 3 (kézi BL) és a TV 6 (pankráció).
2011. febr. 5. 15:07
 5/13 anonim ***** válasza:

Da Vinci learning, Viasat6, LifeNetwork, OzoneNetwork, Comedy Central, MTV,néha rtl és vivatv.

16/L

2011. febr. 5. 15:09
 6/13 anonim ***** válasza:

viasat3, TV6, film+, RTL-klub, TV2, BBC entertainment, BBC, VIVA, Eurosport.

Meg néha Natgeo és Discovery, csak sajna ezek nekem nincsenek, ezért ritkán tudom nézni. :)

2011. febr. 5. 15:18
 7/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
2011. febr. 5. 15:21
 8/13 anonim válasza:
nagyjából csak paprika tv :D amúgy nem nézek tévét; kivéve, ha így jártam anyátokkal megy :D 15L
2011. febr. 5. 18:52
 9/13 anonim válasza:
meg a sport1-en az NFL-t :D előző voltam
2011. febr. 5. 18:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Private Spice,Hustler
2011. febr. 5. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!