Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van a Gyakori Kérdéseken...

Miért van a Gyakori Kérdéseken ilyen sok gyökér?

Figyelt kérdés

pl:amikor irtam 1 kérdést olyanokat irtak vissza hogy: enek semmi értelem,De akkor miért ir oda??.egy másiknál pedig megkérdeztem hogy halt meg 1 ilető erre odairják hogy csikos pizsamájában.Miért van ilyen sok gyökér?

NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉRNÉK!

2011. febr. 4. 17:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Mert nem tudsz helyesen írni :D
2011. febr. 4. 17:29
 2/13 anonim ***** válasza:
56%

nekem is lenne egy kérdésem:

miért van a Gyakori Kérdéseken ilyen sok ember aki nem tud helyesen írni??

3/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem csak itt van sok.A világban is több a gyökér mint a normális
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
na igen mindenhol sok van , csak interneten a "gyökerek" előszeretettel trollkodnak ezért jobban feltűnik
2011. febr. 4. 17:31
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Egyszer már leírtam egy hasonló kérdésnél, most megismételem: 1. Nem kell feltenni olyan kérdést, amit a Google fél perc alatt kidob. 2. Nem kellene olyat kérdezni, ami a kérdező teljes sötétségét bizonyítja. 3. Nemcsak válaszolni, de kérdezni is tudni kell - értelmesen összeszedett gondolatokkal. 3. Nem kell förtelmes helyesírással, nyelvhelyességgel kérdést feltenni. 4. Ha valaki a fentiek miatt ironikusan (nem sértőn, bunkó módon) kijavít, azt nem kell elküldeni a csába. (Ha nem tartozol egyik kategóriába sem, akkor - meglátod - csökkenni fog a kötekedők száma.
2011. febr. 4. 17:37
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Miért van ennyi győkér a világon?
2011. febr. 4. 17:41
 7/13 anonim ***** válasza:

hát az nézőpont kérdése.attól függ mi a gyökérség,mert ha az illető csak leírja a véleményét pl a valóvilágról,a másik pedig besértődik,mert vannak,akik nem szeretik az ilyen pimitív hülyeségeket az nem gyökérség pl.

amiket te írtál azok mondjuk tényleg néha idegesítőek.

láttam egy olyan kérdést,hogy meddig nő egy fiú és olyan választ adtak,hogy ameddig át nem operálja magát,ez tényleg gyökér.

2011. febr. 4. 17:54
 8/13 anonim ***** válasza:

előző vok.

ha pedig valaki elgépeli véletlen,mert kapkodva ír az más(velem gyakran ez van)

meg az is ha valaki légyszi helyett léccit ír.az irritál.

2011. febr. 4. 17:56
 9/13 anonim ***** válasza:
enek semmi értelem
2011. febr. 4. 20:28
 10/13 A kérdező kommentje:

NA TE PL. 1 ILYEN GYÖKÉR VAGY MINT AKIKRÖL BESZÉLEK!!!!

Nyomorék!!!

2011. febr. 4. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!