Milyen támogatás jár? Használt házat veszünk!
Figyelt kérdés
Hol tudnék utánajárni,hogy milyen támogatásokat vehetnénk igénybe? Fiatalok vagyunk(én 24,férjem 28éves),és van két gyerekünk!2011. febr. 4. 15:42
1/5 anonim válasza:
Hát ja, a jogokat nem reklámozzák, csak a kötelezettségeket...
2/5 anonim válasza:
Tudtommal nincs támogatás.
A szocpolt szüneteltetik. Attól, hogy gyereked van, szerintem nhezebb hitelt felvenni, mert rájuk is kell költened.
Néhány önkormányzatról hallottam, hogy adnak kisebb összeget, ha ott veszel házat.
3/5 A kérdező kommentje:
Mi hitelképesek vagyunk,voltunk már több banknál,megkapjuk a hitelt,ezzel nincs semmi gond,csak az érdekelne,hogy van-e esetleg valami támogatás! Az jó lenne ha a szocpol-t nem szüneteltetnék!
2011. febr. 4. 18:18
4/5 anonim válasza:
Adnak valami minimális támogatást még,de nagyon megvan szigoritva az is.Olyan kritériumok vannak,hogy képtelenség megfelelni.Sokan ezért nem is igénylik,mert csak az utánajárárs van,eredmény meg általában semmi.
5/5 anonim válasza:
És mi van azzal a Fundamentás dologgal?
(Nem vagyok benne, nem igazán ismerem.) De olyasmit mondott valaki, hogy 30%-os támogatást ad az állam, ha 4 éven át havonta rak be oda pénzt az alany.
Ez a támogatás milyen támogatás? Van értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!