Magyar 43 matek 18 pont? Ezzel felvesznek?
Figyelt kérdés
gimnáziumba szeretnék menni.németes osztályba.4 négyesem lett félévkor,de a németem dicséretes 5ös volt eddig minden évben,úgy mint most.Még vissza van a szóbeli vizsga ami németül lesz...elég jól megy a német úgyhogy abból is lesz minimum 40 pontom...felvesznek szerintetek???2011. febr. 4. 13:48
1/2 anonim válasza:
valszeg humán beállítottságú vagy:D szerintem felvesznek, bár a matekod télleg szar lett
2/2 anonim válasza:
én Győrben lakom és 42-42-t írtam, itt úgy van h 25-25 minimum pont kell a gimnáziumhoz, nemtom h te hol laksz, de sztem az egész országba így van (ha 25 pont alatt írsz vmelyikből is, akk gimnázium nem lesz belőle) tényleg bocsi, de ez az igazság sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!