KINGMAX kérdése:
Miért van az hogy csak az ember (meg a delfin) szexel élvezetből?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 20:12
12/20 A kérdező kommentje:
Srácok!
Lehet hogy ez egy orbitális baromság, de én így hallottam a "tudósoktól". Akkor arra kérlek titeket hogy világosítsatok fel! XD
2011. febr. 1. 20:53
13/20 szamóca. válasza:
mi sem tudjuk...én is hallottam már egyébként ezt, de nálam megcáfolta a kutyám élvezkedő feje :D
14/20 böiler válasza:
Köszönöm a képet. A szentestékre emlékeztet. Mikor együtt a család szeretetben, békességben.
15/20 szamóca. válasza:
ezt az asszociációd nem egészen értem.
de egy mosolyt megerőltethettél volna :)
16/20 A kérdező kommentje:
És látom hogy rosszul tettem fel a kérdést!
Akkor még egyszer:
Miért van az hogy csak az ember (meg a delfin) szexel IDŐNKÉNT (esetleg sűrűbben) csak és kizárólag élvezetből (és azonos fajról van szó), nem fajfenntartásból?
2011. febr. 1. 20:59
17/20 szamóca. válasza:
jhaa. hát így más. így egyzserű: mert csak nekünk és nekik van annyi ezsünk hogy tudjuk hogy az nekünk jó, és cisnáljuk =)))
18/20 böiler válasza:
Nem baj, addig szerencsés vagy.
Tudod kedves kérdező, én ezt Jézus haláláig vezetném vissza. Addig szopatták azt az embert, amíg a főnök nem lett morci. Azóta a pinakörül forog a Föld.
19/20 szamóca. válasza:
de msot ovlasom hogy a disznóknak fél órás orgazmusuk van....
*röfög* :D
20/20 A kérdező kommentje:
xD egyetértek!
2011. febr. 1. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!