Ez igazságos volt? Régi történet
Amikor ötödikes lettem, az osztály fele már korábban is osztálytársam volt, míg voltak, akik újak és idegenek voltak. Volt négy fiú és egy lány, akikkel első osztályban jártam együtt, aztán újra csak ötödikben. Közülük az egyik volt a hetes, és amikor kiment a tanárnéni valami miatt, a hetesre bízta, hogy aki rendetlenkedik, írja fel a táblára, majd ez meglátszik a magatartásjegyén (havi jegy) is.
Én nem rendetlenkedtem, a padtársammal beszélgettem, aztán csirkebeleztünk kockás papíron, és mégis felírta az én nevemet, mert azt tudta. (meg még azokét, akikkel elsőben jártunk együtt.)
Nem is volt jó, csak közepes a magatartás jegyem, amit én akkoriban ennek tanúsítottam. (most már tudom, hogy a tornafelszerelés otthonhagyása is ebbe tartozik)
Igazságos volt, hogy azoknak a nevét írta fel, akikét tudta, vagy csak szimplán gyengyeelémjű kölyök volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!