Kivel vagy mivel alszotok?
Figyelt kérdés
Irjátok le h mivel/kivel alszotok és h hány évesek vagytok.2011. jan. 30. 21:21
11/22 anonim válasza:
A veterán kispárnámmal alszok már jó pár éve. Ehhez 2 éve csatlakozott a Férjem :) A kedvenc plüssök barátoktól kiszorultak az éjjeliszekrényre. Nemsoká lehet, lesz még egy lakónk, de meg fogja kapni a letelepedési engedélyt ;)
23/N
12/22 anonim válasza:
Azért, mert egyedül szeretnék élni (vagy esetleg a családommal). Azon kevesek közé tartozom, akik nem vágynak házastársra, sem gyerekre. Nem tudom miért.
15/22 anonim válasza:
egy szív alakú párnával amit a barátomtól kaptam :))
17/L
17/22 anonim válasza:
macis parnamat atolelem es olyan joooooo :D
18/22 anonim válasza:
Egy plüsskutyával, amit az érettségimre kaptam, egy plüssmacival ami az exemtől van, és néha a macskám is csatlakozik.:)
27/N
19/22 anonim válasza:
Azzal a párnával amit még születésem után varrt nekem anyám.. Anélkül semmiképpen se tudok aludni :)
20/22 szamóca. válasza:
hu én viccesen alszok...van 6 kispárnám meg néhány plüssöm, egy nagyon puha plédem, két nagypánám és egy takaróm. ezek randomra vannak elheylezve, én köztünk. plusz néha ide is beszökik a macska, de általában kitaszajtom mert belemászik az arcomba mindig:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!