Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc Tuti Gimis...

Melyik a kedvenc Tuti Gimis idézeted?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:

"-Hova mész a hétvégén?

-Nagyanyádnak megyek talpmasszázst adni, mégis mi a fa@@t gondolsz?"

:D

2011. jan. 30. 20:37
 2/6 A kérdező kommentje:
ugyértem, hogy a sorozatbol.:D One Tree Hill- ből. :DDD
2011. jan. 30. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
jöttem néhány dologra. Ha az életünk pontosan úgy alakul, ahogy szerettük volna - és állítólag ez a sikeres élet ismérve - nos, ebben az esetben néhányan azt gondolhatják, hogy kudarcot vallottam. Egyvalami számít. Hogy a csalódások miatt ne a keserűség uralja az életünket. Tanuljuk meg elengedni a múltat. Ha elönt minket a sötét kétségbeesés, fogadjuk el, hogy nem fürödhet minden napunk fényben. Jusson eszünkbe: csak az éjszaka fekete egén világítanak a csillagok, és azok a csillagok egyszer majd hazavezetnek minket. Ne féljünk attól, hogy hibákat követünk el, ne féljünk a botladozástól vagy a zuhanástól. Sokszor éppen az tartogatja számunkra a legnagyobb örömöt, amitől a legjobban félünk. (...) Ki tudja, kit hová sodor az élet. Az út hosszú, de végül is... maga az utazás a cél.
2011. febr. 5. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Rajottem*
2011. febr. 5. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
"Does this darkness have a name? This cruelty? This hatred? How did it find us? Did it steal into our lives or did we seek it out and embrace it? What happened to us? That we now send our children into the world like we send young men to war, hoping for their safe return, but knowing that some will be lost along the way. When did we lose our way? Consumed by the shadows, swallowed all by the darkness. Does this darkness have a name? Is it your name?"
2011. febr. 7. 01:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Azoknak adjuk érzelmeink legjavát, akik alig gondolnak ránk viszonzás képpen.
2011. aug. 2. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!