Mit tehetnék? Hogy kaphatnék munkát? Már mindenféle állásajánlatra jelentkeztem mégsincs sikerem
Hát ne cseszegessen. Most nem olyan könnyű, mint régen, sokkal de sokkal kevesebb munkahely van. Vagy százszoros a munkaerő-többlet. A barátaim is egymás után veszítik el a munkájukat. Én múlt nyáron vesztettem el az enyémet, egyszerűen fogta magát és feloszlott a cég, amelynek alkalmazottja voltam, és ez a fővárosban történt. Cirka 6 hónapja vagyok munkanélküli, kb. 100-150 címre küldhettem eddig önéletrajzot, néha behívnak interjúra, no de 300 jelentkezőből válaszd ki azt az 1 legjobbat... A HR-eseket se irigylem. Semmi gond nincs, próbálkozz tovább. Majd lesz. Vagy ha anyádnak ez ilyen fontos, keressen munkát neked ő, majd rájön, hogy nincs egyszerű dolgod.
Adott esetben turbózd fel az önéletrajzodat, motiv. leveleket egy megnyerő képpel, vagy vm extrán jó szöveggel. Már ha van rá mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!