A Krisztina névnek milyen jó rappes "formája" van?
Figyelt kérdés
Mármint kéne valami jó rapper név ami a Krisztinára illik :)
Csak normális válaszokat.
2011. jan. 29. 21:27
11/25 A kérdező kommentje:
Ezennel megfogadlak dalszövegírómnak és manageremnek :)
2011. jan. 30. 12:49
12/25 böiler válasza:
Okés, de az nem baj, hogy nem hallgatok rap zenét? Egyedül a valamilyen Maffiától szoktam hallani a B_szd fel a kéket. Annak is csak a refrénjét tudom.
Ja, meg valamilyen MC-nek pár nótáját. Ennyi. De ez nem befolyásolja a kettőnk között lévő bensőséges kapcsolatot, ugye?
13/25 A kérdező kommentje:
Nekem tök mindegy hogy milyen zenét hallgatsz :D csak legyél a managerem legalább :) de úgyse leszek egy "hajj de nagyon ismert" rapper... meg időm se lenne rá nagyon, de ha összejön, akkor... :)
2011. jan. 30. 13:07
14/25 böiler válasza:
Bízd ide magad. Viszont én támogatom a munkahelyi szexet. Ezt előrebocsájtom.
15/25 A kérdező kommentje:
:D odabízom magam :P
jaja bocsásd előre :D
2011. jan. 30. 13:09
16/25 A kérdező kommentje:
És amúgy hol laksz? Mert az se mindegy. :)
2011. jan. 30. 13:13
17/25 böiler válasza:
Mindentől távol. Ahol én élek, az egy nagyon furcsa hely. Rengeteg különös szerzet él. Vannak vadállatok is. Veszélyes, ha eljő az éj, de nappal is figyelni kell. Az emberek csak úgy hívják: Budapest.
18/25 A kérdező kommentje:
:D Milyen jól tudsz fogalmazni :)
Én Piricsén (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye), szóval van egy pár km köztünk :D
2011. jan. 30. 13:24
19/25 böiler válasza:
Szóval arra akarsz kilyukadni, hogy messze laksz. Az nem jó. Attól még lehet a manager.
20/25 A kérdező kommentje:
Igen, arra akartam kilyukadni :D nem baj, akkor is a managerem leszel :P
2011. jan. 30. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!