Éreztétek a földrengést? Várpalota, Veszprém, Fehérvár, Oroszlány. Itt volt. Beleremegett az egész emeletes ház :S Annyira megyiledtem.
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 19:07
11/24 anonim válasza:
Én is oroszlányi vagyok.. itt volt a legnagyobb az országban!
12/24 anonim válasza:
Oroszlányi vok én is .. itt volt a legnagyobb!
13/24 anonim válasza:
Palotai vagyok én is, először azt hittük a férjemmel, hogy érzékcsalódás. De mikor észrevettük, hogy mozog a szélharang, mi is megijedtünk. Most olvastam, hogy 4,8- as erősségű volt. Oroszlány volt az epicentrum
14/24 anonim válasza:
Én is éreztem de csak azt, hogy kilenget az ágy alattam :)
Várpalota. 21/l
15/24 anonim válasza:
Fehérváron sztén. Elég durva volt, beremegett a 10emeletes,járt alattam a fotel. :S
16/24 anonim válasza:
Itthon CoDoztam aztán majdnem be...tam :/ (Tarjánban lakom)
17/24 anonim válasza:
Várpalota Fehérvár felöli oldalán mi éreztük, nagyon meg is ilyedtünk, de a város másik oldalán az ismerősök nem éreztek az egészből semmit. Érdekes....
18/24 anonim válasza:
székesfehérvári vagyok, és igen, éreztem :)
19/24 anonim válasza:
Zichyújfaluban lakom, de nem éreztem... De az akkor hogy lehet, hogy Pécsen érezték?
20/24 anonim válasza:
Várpalotán lakok, és éreztük. A barátnőm először azt hitte valami belülről rugdalja az ágyat. Elég hamar vége volt, úgyhogy annyira nem volt ijesztő. Érdekes lenne, ha tényleg meteor lett volna. És akkor így ne tartsunk attól, hogy úgy végezzük mint a dinoszauruszok?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!