Velem van a baj, hogy sose pirulok el?
Figyelt kérdés
többen mondták, hogy tulajdonságilag nem vagyok valami lányos. kívülről igen, de nemribizlisen. Szóval van mellem, hosszú a hajam és valamiért akik nem ismernek , tetszem nekik...engem ez zavar. de ez más dolog.eddig 1x pirultam el egy fiútól, azt is táborban, mert elaludt és beledőlt az ölembe. nem mondom hogy rossz volt... de másra nem emlékszem.A sulinkba jár aki tetszik, naponta többször látom, de nemhogy elpirulnék, hanem nem merek ránézni, lehajtoma fejm, és bámulom a földet (ennek az a hátránya, hogy sokszor nekimegyek valakinek )2011. jan. 29. 00:09
1/7 anonim válasza:
Az h sokszor nekimész valakinek így, annak már igazán kárpótolnia kellene mindenkit a pirulásmentességed miatt. Csak legközelebb ne az iskolablakon sétálj ki, vagy valami!:D
2/7 emlya válasza:
Mázlista vagy, ha nem pirulsz el.
Amugy én is leszoktam hajtani ilyenkor a fejem, csak még el is pirulok, ez így rosszabb.
Fel a fejjel, gondolj rá úgy mint egy haverra, nincs előtte mit szégyellened, hiszen nem tudja hogy tetszik neked. Ő i ugyaolyan ember mint bárki más. Tudom könnyű mondani, de próbálj meg így gondolkodni, hátha elmúlik ez.
3/7 A kérdező kommentje:
szerintem tudja, és kislánynak hív, csak azétr, hogy bosszantson.
2011. jan. 29. 07:21
5/7 A kérdező kommentje:
kiderítettem, álmomban lehet mocskos a fantáziám, de többször pirultam már el egyesek sezrint. ebben aza gáz, hogy beszélek álmomban xDD Kár, hogy ezekre az álmoka nem nagyon emlékszem
2011. jan. 29. 11:53
6/7 emlya válasza:
Tégy úgy mintha tetszene, hogy kislánynak hív, hátha abbahagyja. Lehet azért hív így mert tetzel neki nem?
7/7 A kérdező kommentje:
hát... passz :D oké
2011. jan. 29. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!