Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek lázas?

Hogyan lehetek lázas?

Figyelt kérdés
Vasárnap volt egy hete,hogy belázasodtam,és nagyon jó volt itthon lenni+a láz sem volt rossz megmondom őszítén,csak a torokfájás!De nagyon megérte és szeretnék még 1-2 napot itthon lenni!Légyszi ne mondjátok azt h menjek tanulni,mondjam anyáéknak hogy hagy maradhassak ithhon mert végleg elszántam magam rá,hogy itthon fogok maradni csak azt nem tudom hogyan lázasodjak be!Kérlek segítsetek,a sós kávé vagy a kréta nem jön be és a lázmérőrázások sem mert alkoholos mérőnk van aminél nem műkszik!Légyszives segítsetek uj modszereket szeretnék hallani, az oltogatásokat meg el se olvasom!
2011. jan. 28. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
langyosíts vizet, és abba tedd bele a végét. jobbat nem tudok. arra vigyázz, hogy a kézmelegnél ne legyen sokkal melegebb!
2011. jan. 28. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:

hát neked is csak azt tudom mondani, mint annak a másik kérdezőnek, aki lógni akart:

zuhanyozz le hideg vízzel, menj ki és fürödj meg a hóban. ha már annyira lógni akarsz. lesz az több hét is ;)

2011. jan. 28. 21:42
 3/6 A kérdező kommentje:
az elsőt nem értem a 2.-t nemtehetem meg mer itthonvannak anyáék
2011. jan. 28. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:

első vagyok.

a langyosított vízbe tedd bele a lázmérő végét...

2011. jan. 28. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Elmesélek egy történetet. Lógni szerettem volna a suliból 8.os koromban és elővettem a lázmérőt, hogy felviszem a teljesítményt! Beültem az álló lámpa mellé és bekapcsoltam... Vártam pár percet és oda tartottam a lázmérő végét... A cucc felszaladt ám nagyon egy fél perc alatt szóval le kellett a végén rázni belőle... Aztán mit ad isten túlságosan leráztam tehát vissza kellett rakjam :D Viszont ekkor már bejöttek a szobába mamáék és anya is, tehát úgy kellett ügyködni, hogy közben ne vegyék észre tehát nem is néztem oda... Na is itt következett a probléma! Nem találtam a helyes irányt és beraktam az ujjamat a foglalatba ami jól megrázott:D:D:D Aztán kellett vagy 10 perc mire kihevertem úgy magamban, titokban az esetet és utána egy másik lámpánál próbálkoztam! Végül ugye sikerült a dolog. Ilyen meleg vizes dolgokkal én nem időznék...
2011. jan. 28. 23:42
 6/6 A kérdező kommentje:
hát a lázmérő trükközés nállam nem megy mert a napaliba szoktuk mérni a lázam és anya meg itt a környéken szokott lenni....
2011. jan. 31. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!