Hajtogatós Gazdász Gyűrű?
Sajnos szétesett a gazdász gyűrűm, és elfelejtettem hogyan tudnám összehajtogatni...
Tudna ebben segíteni valaki?
Egye fene, megpróbálom leírni, de nem garantálom, hogy triviális lesz:
1. Keresd meg azt a részt, amelyiken a legkisebb az ív. Fogd meg úgy, hogy az öble feléd nézzen. A rajta lévő két rész úgy helyezkedjen el, hogy a címer van bal oldalon, a címer lefelé nézzen, a mellette lévő gyűrűrész kacskaringós fele pedig felfelé (tehát az a rész, ami a legkisebb ívű részről lóg le, és jobb oldalt van, a címeres mellett).
2. Az előbb említett gyűrűrészt (amit a fenti zárójelben írtam le) emeld rá a felső részre (amin legkisebb az ív). Belülről rakd és a felső rész jobb oldalára! Ha jól csinálod, akkor pontosan illeszkedik és ott marad. Fogd össze, hogy ne essen szét!
3. Fogd meg a címert, forgasd be középre, húzd fel teljesen, majd hajtsd hátra.
4. Fordítsd meg az egészet függőlegesen (a címer maradjon felül). Már csak egy rész nem illeszkedik. Fogd meg, húzd át a másik oldalra. Tehát a címeres rész át fog menni a még nem illeszkedő rész közepén. Kicsit lazítanod kell majd a fogáson. Húzd be a még nem illeszkedő részt középre, és hajtsd le.
Remélem azért valamennyire érthető volt.
Köszönöm!!!!!!!
:)
:)
Még nem, mert vidéken voltam, és csak ma tudom mefpróbálni!
Mindenképp jelentkezem, hogy hogy sikerült!
köszönöm:)
Ne is mondd! :))
De ha ma sem sikerül, akkor megkereslek este e-mailben...
hehe
...hivatalosan is feladtam...
Rám tudnál szánni pár percet az életedből, és összeraknád nekem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!