Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hajtogatós Gazdász Gyűrű?

Hajtogatós Gazdász Gyűrű?

Figyelt kérdés

Sajnos szétesett a gazdász gyűrűm, és elfelejtettem hogyan tudnám összehajtogatni...

Tudna ebben segíteni valaki?

2011. jan. 28. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt így interneten keresztül, videó meg képek nélkül szinte lehetetlen leírni. Szerintem kérj meg egy másik gazdászt, erdészt, faiparost, vadászt stb. akinek hasonló van, hogy rakja össze. Ha Pesten jársz, én is szívesen összerakom:-)
2011. jan. 28. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Egye fene, megpróbálom leírni, de nem garantálom, hogy triviális lesz:

1. Keresd meg azt a részt, amelyiken a legkisebb az ív. Fogd meg úgy, hogy az öble feléd nézzen. A rajta lévő két rész úgy helyezkedjen el, hogy a címer van bal oldalon, a címer lefelé nézzen, a mellette lévő gyűrűrész kacskaringós fele pedig felfelé (tehát az a rész, ami a legkisebb ívű részről lóg le, és jobb oldalt van, a címeres mellett).

2. Az előbb említett gyűrűrészt (amit a fenti zárójelben írtam le) emeld rá a felső részre (amin legkisebb az ív). Belülről rakd és a felső rész jobb oldalára! Ha jól csinálod, akkor pontosan illeszkedik és ott marad. Fogd össze, hogy ne essen szét!

3. Fogd meg a címert, forgasd be középre, húzd fel teljesen, majd hajtsd hátra.

4. Fordítsd meg az egészet függőlegesen (a címer maradjon felül). Már csak egy rész nem illeszkedik. Fogd meg, húzd át a másik oldalra. Tehát a címeres rész át fog menni a még nem illeszkedő rész közepén. Kicsit lazítanod kell majd a fogáson. Húzd be a még nem illeszkedő részt középre, és hajtsd le.

Remélem azért valamennyire érthető volt.

2011. jan. 28. 12:03
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!!!!!

:)

2011. jan. 28. 15:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs mit:-) Ezt úgy értsem, hogy sikerült?
2011. jan. 28. 23:07
 5/8 A kérdező kommentje:

:)

Még nem, mert vidéken voltam, és csak ma tudom mefpróbálni!

Mindenképp jelentkezem, hogy hogy sikerült!

köszönöm:)

2011. jan. 30. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Azóta is próbálkozol vele?:-)
2011. febr. 2. 12:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Ne is mondd! :))

De ha ma sem sikerül, akkor megkereslek este e-mailben...

hehe

2011. febr. 3. 08:56
 8/8 A kérdező kommentje:

...hivatalosan is feladtam...

Rám tudnál szánni pár percet az életedből, és összeraknád nekem? :)

2011. febr. 3. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!