Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A T-mobilenál hogy lehet...

A T-mobilenál hogy lehet beállítani a kedvezményes időszakomat?

Figyelt kérdés
A honlapjukon kiírták hogy kell, igaz nem is azt mondja az 1777 felhívása után a hang...de mindegy, szóval a segítségeteket kérném, konkrétan mit kell nyomnom hogy oda jussak.
2011. jan. 27. 10:38
 1/6 iDev ***** válasza:

Mi lenne, ha csak végighallgatnád a 1777-en a hölgyet, és értelemszerűen kiválasztanád azt a menüpontot, ahol ez van?

Először 1-es gomb a magyar nyelvű menühöz, aztán a főmenü - ha jól rémlik - a szolgáltatások beállítása, és ezem belül már megtalálod.

2011. jan. 27. 11:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Annyira hülye azért nem vagyok mint aminek ezek szerint tűnök. A szolgáltatások beállításáig én is eljutottam gondoltam ésszerűen hogy a ,,hívásokkal kapcsolatos beállításoknál" vagy esetleg a ,,díjcsomagok beállításánál" van, de nem találtam ott se.
2011. jan. 28. 08:10
 3/6 iDev ***** válasza:
Milyen díjcsomagban vagy? Választhatsz egyáltalán kedvezményes időszakot?
2011. jan. 28. 09:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Domino 7ben vagyok, és ha jól értelmezem feltöltésenként 1szer lehetőségem van kedvezményes időszakot váltani.
2011. jan. 28. 09:33
 5/6 iDev ***** válasza:

[link]

5. oldal:

Kedvezményes időszak:

Domino: választható

Domino 7: Munkanapokon 20h-22h között

"A Domino díjcsomag esetében a kedvezményes időszak az alábbiak szerint választható: munkanapokon 07-12h, munkanapokon 12-16h, munkanapokon

19-22h között. Alapbeállításként a 19-22h időszak szerepel. A választott időszak az aktiválást követően egy alkalommal, ezt követően két feltöltés között egy

alkalommal megváltoztatható. A kedvezményes időszak kiválasztása a Domino Központ (1777) „Szolgáltatások beállítása” menüpontjában lehetséges."

A Domino díjcsomagban tudsz választani, nem a Domino 7-ben.

2011. jan. 28. 09:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor köszi szépen! Szép napot!
2011. jan. 28. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!