Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy hívják ezeket a képeket?!

Hogy hívják ezeket a képeket?!

Figyelt kérdés

Ezekre a beteg képekre gondoltam ,DarkStep zenék alatt láttam meg párat,és nagyon megfogtak

[link]

[link]

[link]

2011. jan. 26. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet,h jó pár ember hülyének néz,de engem is nagyon megfogtak....tetszenek...
2011. jan. 26. 23:34
 2/5 anonim ***** válasza:

passz... MORBID talán leginkább

régen én is rajzoltam egy karaktert ilyen szeletelem a kezem, vagy turmixolom stb. szitukban úgy hívtam hogy Suicide Amy és mindig ilyen eszelős vigyor volt az arcán :D

ugh most hogy mondod lehet rajzolok belőle egy sorozatot

2011. jan. 27. 00:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Engem is hülyének néztek páran miatta, hogy ilyen képekre "izgulok" fel,de nem érdekel ,mert nekem nagyon tetszenek :)

A MORBID szóra ki adott pár ilyesmi képet ,de nagy része inkább humoros volt,nem ilyen elgondolkoztató,de azért találtam egy két jó képet köztük (le is mentettem rögtön:D) mind kettőtöknek köszönöm ment a hasznos :D

Csak régebben (2-3 éve)volt egy Orosz oldal,ami csak ilyen képeket gyűjtött ,csak sajnos sehogy se akar beugrani a címe.

amúgy találtam 2 nagyon jó képet akit érdekel :)

[link]

[link]

2011. jan. 27. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Én nem 'izgulok' rájuk, csak tetszenek. :D

Mondjuk nekem elég nagy a tűréshatárom ilyen téren.

A www.rotten.com-ra gondolsz sztem am.

Most is van vmi hasonló magyar oldal.

Nagybátyám szívatott vele, hogy nézzem meg, mert amit én csinálok amiatt bírnom kell az ilyeneket...

Amúgy: www.deviantart.com és bírod keresőben hogy morbid és kidob jópár képet.

2011. jan. 27. 14:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi ,DevianARTon nagyon jókat találtam :D

köszimég1szer:D

2011. jan. 27. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!