Hogy hívják ezeket a képeket?!
Ezekre a beteg képekre gondoltam ,DarkStep zenék alatt láttam meg párat,és nagyon megfogtak
passz... MORBID talán leginkább
régen én is rajzoltam egy karaktert ilyen szeletelem a kezem, vagy turmixolom stb. szitukban úgy hívtam hogy Suicide Amy és mindig ilyen eszelős vigyor volt az arcán :D
ugh most hogy mondod lehet rajzolok belőle egy sorozatot
Engem is hülyének néztek páran miatta, hogy ilyen képekre "izgulok" fel,de nem érdekel ,mert nekem nagyon tetszenek :)
A MORBID szóra ki adott pár ilyesmi képet ,de nagy része inkább humoros volt,nem ilyen elgondolkoztató,de azért találtam egy két jó képet köztük (le is mentettem rögtön:D) mind kettőtöknek köszönöm ment a hasznos :D
Csak régebben (2-3 éve)volt egy Orosz oldal,ami csak ilyen képeket gyűjtött ,csak sajnos sehogy se akar beugrani a címe.
amúgy találtam 2 nagyon jó képet akit érdekel :)
2. vagyok.
Én nem 'izgulok' rájuk, csak tetszenek. :D
Mondjuk nekem elég nagy a tűréshatárom ilyen téren.
A www.rotten.com-ra gondolsz sztem am.
Most is van vmi hasonló magyar oldal.
Nagybátyám szívatott vele, hogy nézzem meg, mert amit én csinálok amiatt bírnom kell az ilyeneket...
Amúgy: www.deviantart.com és bírod keresőben hogy morbid és kidob jópár képet.
Nagyon köszi ,DevianARTon nagyon jókat találtam :D
köszimég1szer:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!