Miért kell egymással így viselkedni itt?
Tegnap válaszoltam egy kérdésre. Ráadásul figyeltem arra, hogy azokat se bántsam meg, akiknek más a véleményük. 60%-ra értékelték a válaszomat. Volt, aki lényegében ugyanazt írta, mint én, az a válasz meg 100%-os volt.
Este OFF-al feltettem egy kérdést oda, és most látom reggel, hogy totálisan le lettem ugatva. :-(
Mindig kedves, normális hangnemben írok, segítő szándékkal. Ezentúl nem teszem, mert most írtam utoljára. Mindenkinek továbbra is szép napot.
Kedves Carmen 22!
Kérlek ne érts félre! Ironikus próbáltam lenni, dehogyis ez a véleményem! Azért is írtam oda, hogy az első válaszadó vagyok, hogy értsd, hogyan gondolom a dolgot. Veletek vagyok, nem ellenetek!
Elnézést a félreértésért!!!
Ja,és gratulálok a 3. helyezéshez. Láttam azt is, csak az összesítettet emeltem ki, mert ez a kérdés nem a gyereknevelés témakörben van.
Így tovább, nagyon ügyes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!