Ha a Valóvilág villájában annyira elharapódznak az indulatok, hogy súlyos testi sértésre kerülne sor, vannak ott biztonsági őrök, akik esetleg közbe tudnak lépni?
Aláirták a szerződést ők válalták ha egyikük megőrül.
Egyébként van ott biztonsági szolgálat meg minden.
Egyébként a nézetségnek jót tenne lehetne legalább arra is szavazni a megkéselt életbe maradna e vagy ilyesmi
Ez azért nem nevetséges, ott volt például a narancsdobálós Zsuzsi, gyerekesnek tűnik ugyan a fellépése, de ha kidobja a szemét valakinek.Itt nem csak Olivér testi épségét veszélyeztette.
Egyébként jó kérdés a késeléses dolog, szerintem valakit beküldenének, mert az egy dolog, hogy hirtelen növelné a nézettséget ( és "mellesleg" egy játékossal kevesebb ), de szerinted nem pártolnának el hosszútávon az emberek tőlük?!Mert én egy percig se néznék olyan műsort, ahol az ilyen már 1x megtörtént, és még sokan vannak így ezzel szerintem ebben az országban.Itt pedig pont az a lényeg, hogy totális érdeklődésed legyen a lakók iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!