MI a legszebb dolog az életben?
Utolsóelőttinek.
Mert barmok.. te meg valami nyomi kis magát világmegváltónak képzelő sátánista. Nem érdekel senkit a nyomorod, elhiszed?
*nemtudomhanyadik*
volt olyan válasz is,hogy a gyereke a legszebb dolog..egy gyerek mióta egy dolog? akkor írta vna úgy,hogy a legszebb dolog az élete.. vagyis élet = a gyereke
szal a lényeg,hogy télleg le lehetne pontozni sokmindenkit,de mi értelme van?!?! semmi..ezt kéne felfogni
Az értelem.
Ez mindennek az alapja, ha belegondoltok.. lehetővé teszi, hogy az összes többit, amit felsoroltatok, érezni, tapasztalni tudjuk, felfogni tudjuk... Az érzelmektől a pénzig. Minden benne van, ami fontos.
A legszebb cselekmény pedig szerintem is a (nem erészakos) halál. Legalább is az egyén szempontjából, aki megy. nem aki marad:)
Vélemény: Persze, lehet a pénz a legszebb dolog vki életében, de azt az embert csak sajnálni tudom, komolyan, most nem bántásként. Valójában szegény, akinek csak vmi papír jelenti az életben a legértékesebb dolgot.És mit éra pénz, ha nincs akivel megosszuk? Ha nem vár senki otthon, nincsenek barátok... Önmagában a pénz semmit nem ér.
És nem hiszem el, h tényleg van aki szebbnek találja, mint egy baba mosolyát, vagy a napsütést, a szerelmet, egy mindent eláruló pillantást, barátokat, egy valóra vált álmot, barátokkal való kiruccanást,a szép emlékeket... És annyi szépdolog van még az életben, csak sajnos sokan nem veszik észre, és megmaradnak a felületes dolgoknál. Ha le kellene mondanom valamelyikről, melyik szűnjön meg az életben, szerintem nem gondolkodnék, melyiket válasszam.
És megint hozzáteszem, elfogadom, ha vkinek a pénz jelenti legszebb dolgot.Lehet azt is mindennél jobban szeretni, csak hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!