Hogyan telnének gyorsabban a napok?
Szeretném ha gyorsabban telnének a napok
pl mikor suliba vagyok (nem szeretek ott lenni)
Vagy mit csináljak ha unatkozom itthon
előző volnék
most is 12éves vagyok és lány nem avatkoztam be 1perc alatt bármilyen műtétre vagy nem most volt a szülinapom :D:D
a suliban ha figyelsz, es megtalalod a tananyagban, ami érdekel, gyorsabban fog telni..
mi a hobbid? ha nincs, akkor keress valami izgalmasat, és jarj el oda, lehet az a harcmuveszettol kezdve a sporton at barmi, akkor nagyon tud szaladni az idő
Suliban tényleg gyorsabban telik az idő, ha odafigyelsz. (Tudom, elég nehéz dolog, de két szempontból is hasznos. És ha már úgyis ott kell ülni, ennyi erővel figyelhetsz is).
Órán ne csak hallgasd a tanárt- mert akkor úgyis lankad a figyelmed, hiszen csak 25 percig tudunk aktívan odafigyelni, egy tanóra meg ugye 45 perc. Inkább jegyzetelj is- írj kulcsszavakat, vagy ha tudsz, akár egész mondtatokat. Ha nem is ebből tanulsz otthon, azért valamire biztos jó lesz :)
Otthon ha unatkozol, akkor olvass egy jó könyvet, vagy nézz filmet idegen nyelven (amit a suliban tanultok)-ez eleinte fura lesz, és először csak szavakat "hallasz" majd meg, de egy idő után érteni is fogod :)
Délutánonként sétálj egy kicsit a szabad levegőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!