Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen külsőt tudnál elkképzel...

Milyen külsőt tudnál elkképzelni az alúl leírt karakterű nőnek?

Figyelt kérdés

Egy elkényeztetett,hűvös,magánakvaló,szigorú,rideg,érzéketlen,tartózkodó,néha túl gátlástalan,néha meg épphogy túl gátlásos

maximalista huszonéves lány,aki önmagátszereti a legjobban.

Képekre gondolok,kérlek linkeljetek! (:

Kíváncsi vagyok véleményekre.

Előre is köszönöm!

19L

Uí.:Egy történethez kellene a kép;)

2011. jan. 24. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Rám jól illik a leírásod :D Ha ez segít, nekem derékig érő (festet, eredetileg középbarna) vörös hajam van, fehér bőröm, kék szemem. Magas vagyok és vékony, imádok valódi acélmerevítéses fűzőket hordani (olyan elegáns tartást kölcsönöznek). Éles arcvonásaim vannak, kicsit inkább hosszúkás arcom.
2011. jan. 24. 18:16
 12/16 anonim ***** válasza:

18:16-os:

Látszik, hogy festett hajad van. :-) Egy eredeti vörösnél ritka, hogy rideg, hűvös és főleg érzéketlen lenne. :-)

2011. jan. 24. 21:09
 13/16 anonim ***** válasza:
2011. jan. 25. 15:45
 14/16 anonim ***** válasza:
2011. jan. 25. 15:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Szandika
2011. jan. 26. 18:47
 16/16 anonim válasza:

[link]

:D

2011. jan. 26. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!