Ő fiú vagy lány? :O (Kérdés rövid. )
2011. jan. 22. 17:21
31/47 KatzenMayer válasza:
Tagadja a korát! Szerintem! Kizárt hogy 17 legyen!..hihetetlen egyszerűen hihhetetlen!
32/47 anonim válasza:
Én kisfiúnak gondoltam. De lány, ha jobban megnézem. Amúgy nem 17 éves, a nevében ott van, hogy 1999. Csak bizonyos életkor alatt nem enged regelni a youtube :D
33/47 A kérdező kommentje:
Igen! A nevében az van hogy 199709, vagyis azt jelenti, hogy 97-ben született, gondolom szeptemberben. Akkor nem tudom mi a bibi, de akkor nem csak a külsőjét szégyellheti hanem a hazugságokat is XD
2011. jan. 22. 19:08
35/47 anonim válasza:
Ugyanő, később. :D
36/47 haggyámán válasza:
Szó szerint kiköptem, amit ettem. :S
Azért leírhattad volna, hogy ne mindenki nézze meg. :D
37/47 anonim válasza:
Bocs! Lehet, hogy későn szólok, de ne mindenki nézze meg! :D Csak az erős idegzetűek.
38/47 KatzenMayer válasza:
Mekkora cs.öcse van má...O.O
39/47 haggyámán válasza:
Ezt a videót vasi28-nak szeretném küldeni:
40/47 szamóca. válasza:
wááá XDDD
ne gyerekek olyan gonosznak érzem magam, se mostmár nyerítek a röhögéstől:DDDD
haggyámán, te meg ne fogd rám hogy valójában te is vagy olyan paraszt mint én csak finomabban adod elő:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!