A cigány vagy a magyar lányok verekednek jobban szerintetek? Kinek van személyes tapasztalata?
Figyelt kérdés
Pár lánnyalbeszélgettem, ők a cigány csajokra teszik a voksukat személyes élményekből kiindulva...2011. jan. 21. 08:16
1/12 anonim válasza:
Azok, akik ügyesek és erősek. Nem attól függ, ki melyik néphez tartozik.
2/12 anonim válasza:
A roma lányokra voksolnék,mert ők erősebbek és ügyesebbek nagy átlagban.
3/12 anonim válasza:
Hát igen... Nem kérdés... Kisebb IQ, nagyobb állattias ösztön...
4/12 anonim válasza:
Romákoknál már kiskoruktól kezdve megy a pofozkodás, verekedés, szóval ennek köszönhetően hozzá vannak edződve.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöom az eddigi válaszokat! Én is ugy látom, hogy keményebbek a roma csajok.
2011. jan. 21. 20:34
6/12 anonim válasza:
nézzétek meg ezt a videót és egyértelmű lesz: http://www.youtube.com/watch?v=9Aekp-rJr7M
mondjuk nem pont verekedés és nem mindegyik lámy,de a lényeg benne van.
7/12 anonim válasza:
egy cigánylány csak akkor verekszik egy az egy elen,ha 20 kilóval nehezebb a magyarnál,vagy a célpontja nagyon gyenge,félős. Egyébként 5-6an mernek csak keménykedni ^^
8/12 Titanic. válasza:
zerintem attól függ hogy melyikük van jobban kiképezve
9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, sajnos a cigó csajok sokat verekszenek kiskorukban is már, ahogy hallottam.
2012. júl. 14. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!