Hogyan lehet valakiből űrhajós?
Figyelt kérdés
hogyan lehet valakiből űrhajós? és ha az is lesz, egyáltalán elküldhetik az űrbe? pl a holdra, vagy valami ilyesmire2011. jan. 20. 20:24
1/3 anonim válasza:
nagyon nehezen. jó kondícióban kell lenned, és nagyon sokat kell tudnod is hozzá. azthiszem eddig 1 magyar űrhajós volt aki kijutott az űrbe, szóval így nézd... én is az akartam lenni sokáig, még most is szívesen lennék, dehát ehhez ész is kell és az kevés van nekem xD
2/3 anonim válasza:
bizony, bizony ész kell hozzá meg jó tüdő, tökéletes szem tökéletes fogak.(nem tudom minek az űrbe tüdő... haha ez sz*r volt oké:D) Nagyon sok tesztet kell hozzá elvégezned. És utána nem csak pár napra lőnek föl szóval lehet évekre úgy tudom legalábbis. Én is lennék szívesen mi lenne ha felszöknénk?:D
3/3 A kérdező kommentje:
a fogaim tökéletesek xD a látásom kevésbé a gépezés miatt xD a tudásom... hát én megvagyok vele elégedve xD és szerintem felszökni nem lenne érdemes xD mert nem lenne cuccunk :D kivéve ha szerzünk a bázison xD
2011. jan. 21. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!