Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki az a Karáth Anita?

Ki az a Karáth Anita?

Figyelt kérdés
Egyszer mintha olvastam volna tőle valamit,de nem tudom biztosan.
2011. jan. 20. 15:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hallottam róla,az nem valamilyen talkshow volt?Bár én nem láttam...miért ez a nő szerepelt benne?Akkor se hiszem,hogy olyan sok pénz üti a markát,max. ha valami "Harry Potter" féle valami lenne,akkpr talán...

De kicsit kifejtednéd,mire gondolsz?

2011. febr. 15. 15:43
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
drágám, a férje fogorvos, minden sógora fogorvos, az apósa proktológus, az anyósa orvos... van kérdés?
2016. júl. 24. 21:34
 13/15 anonim válasza:
Abszolút nem igaz, amiket a második válaszoló pedzeget. Én tényleg ismerem, hiszen tanárom és ilyen mosolygós, kedves, pozitív, elfogadó, lojális, toleráns tanárt, embert, anyukát (lányait is személyesen ismerem) nem is lehet találni. Férje is nagyon kedves.
2016. dec. 17. 16:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Komolyan érdekel hogy jött elő ez a kérdés 5 év után.
2019. máj. 16. 14:15
 15/15 anonim válasza:
A kérdésben szereplő hölgy a szakmájában tényleg elismert, tanárként is elmegy, viszont kimondottan gazdagnak nem mondanám őket. A családot meg inkább hagyjuk, az elmeroggyant anyósa kiugrott a tv-toronyból, miután a kedves férje csalta. Tök mindegy h orvosok...
2023. aug. 5. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!