Ha megjelenne egy kisördög, aki teljesítené egy kívánságod, habozás nélkül kérnél tőle valamit?
Figyelt kérdés
Ne feledd, egy ördög sosem önzetlenül segít.... :D2011. jan. 19. 20:46
21/38 szamóca. válasza:
hát azért ezt probáld megmagyarázni az etiopkisgyereknek is:DD
a lelkem attól mocskos hogy van bennem jószándék.
egéybként akkor kérek két libát meg egy vattacukrpt érte.:D
22/38 Мirkó válasza:
Bakker a libákat levágtuk ősszel XD Na mindegy szerzek! Meg vattacukrot! Rendben van, megegyezhetünk! Sülve kéred a libát vagy főve vagy nyersen?
23/38 szamóca. válasza:
két pici libuskát kérek. élőt. nebántsdőőket, aranyosak:D
és csakis szamócás vattacukor jöhet szóba ;D
24/38 A kérdező kommentje:
:DDD
2011. jan. 19. 23:41
25/38 Мirkó válasza:
aha sötét sátánista szertartásodhoz kell a két élő liba, ne is tagadd!
26/38 szamóca. válasza:
lebuktam:$
szertartásosan análisan megszekszualizálom a kis pihés libákat, és felajánlom kis testüket a sátánnak, hogy aztán ő cserébe áfonyás málnaszörpöt (ez milyen hüyle elnevezésmár...áfonyásmálnaszörp...) csepegtessen keblemre :D
a vattacukor pedig szimplán élvezetkeresés, mégsem adhatom két libáér a lelkem, hát mit szólna az apám, dártvéder?
27/38 Мirkó válasza:
Én is csepegtethetek áfonyás málnaszörpöt a kebledre és az nem kerül két ártatlan kis baromfi életébe! megígérem h nem nézek oda! XD
28/38 Мirkó válasza:
Rájöttem h én vok a kisördög o.O Mert teljesítem a titkos vágyad (a csepegtetést) de cserébe kell a lelked! :D:D
29/38 szamóca. válasza:
nanana ez így nem jó üzlet. ebbe semmi rituálé nincs és az ördögök nem szexualizálnak:D mellesleg mi az hogy láthatod a kebleim és még a lelkem is megkapod? hát a f*szom nem kéne? :DD
30/38 anonim válasza:
Habozás nélkül elkérném az állását...
"Tipli van haver, nyugdíjazlak, holnaptól enyém a melód, és én vagyok az ördög." :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!