Kb. hány szál cigitől lehet szájrákot kapni ha nem tüdőzzük le?
Figyelt kérdés
Vagy mi baj lesz akkor ha nem tüdőzzük le?2011. jan. 19. 20:03
1/5 anonim válasza:
73917 darabtól!
egyébként annak nincs értelme hogy nem tüdőzöd le! Attól meg hogy cigi lóg a szádba nem lesz ku..a kemény vagány gyerek.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést nem magamra értettem!Am lehetne normálisan is válaszolni!!!!:@
Én nem is dohányzom.Egyik barátom azt mondta ő nem szokta letüdőzni és kíváncsi voltam, h lesz-e vmi baja mert azér' csak féltem őt te idióta!!!
2011. jan. 19. 20:11
3/5 szamóca. válasza:
attól még a kérdés buta marad egyébként.
egyrészt nem biztos hogy szájrákos lesz, ahoz hajlam is kell rá.
másrészt ha ahajlama meg is van, akkoris személyreszabott, és naaagyon sokmindentől függ.
4/5 Мirkó válasza:
szájrákot könnyebb kapni mint tüdőrákot de nincs ilyen szám h hány száltól! egyéntől függ!
5/5 anonim válasza:
A kísérlet még most is folyamatban van. Jelenleg 2754-nél van és jelenleg is szívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!