Legyen már fizetős a facebook, most nem? (lent)
Figyelt kérdés
olyan idegesítő már hogy ez a sok gyík csak arról pofázik az iskolában hogy mit csinált a facebookon ha látunk egy szöveget hogy "Fb. Kenyér"(félbarna) húúú ikszdé ikszdé ikszdé hahaha Facebook kenyér,istenem a hideg kiráz ezektől,titeket nem?LE EZZEL A FOSSAL2011. jan. 19. 14:21
1/7 anonim válasza:
pár hónapja már kiváncsiságból regisztráltam,mi lehet benne olyan különleges hogy órákat lehet rajta lógni...2 hét alatt meg is talált 300ismerős,és ha üzenőfalat nézek,mindenki irogat 10percenként,meg ilyen olyan amolyan alkalmazás aminek értelme nulla,meg hú,fel kell rakni még a taknyoszsepis képet is,mert az menő...
jah,és nevelj állatot...meg kertet...
ezeknek sincs háziállat igazi,vagy döglődik éhen,kapálni meg egy se kapált még,csak a virtuális kertjében...
betiltanám...
2/7 anonim válasza:
Nem kell, hogy fizetős legyen, csak vegyék ki belőle a magyar nyelvet. Amíg csak angolul volt, addig legalább a nyelvtudás kiszűrte a súlyosan idiótákat és a myvip rajokat.
3/7 tomy88trance válasza:
Szerintem már így is elég bevétele van annak aki kitalálta, lásd milliomos az illető vagy milliárdos nem is tudom.. tény unalmas már ez a sok ilyen-olyan közösségi oldal,de a népnek ez kell úgy látszik, és hiába nem a 4-5 fb ellenes a mérvadó
4/7 anonim válasza:
Sztem egy idő után kinövi/megunja az ember, régebben én is gyakrabban használtam.
5/7 anonim válasza:
Én pl. csak a nyereményjátékok miatt vagyok fent naponta többször is! Szeretek játszani :) Azt meg nem értem, hogy ha idegesít téged, hogy kiírják ezt a kenyér hülyeséget, akkor a te ismerősöd az, mert ugyebár látod, akkor szólj neki, hogy te taknyos inkább tanulj, vagy töröld ismerőseid közül! :)
6/7 anonim válasza:
A Facebook világszerte ismert honlap.Ide nem azért regiznek be hogy irják hogy xd ..s olyan hülyeségek hogy ha megvagy jelölve a képen ird le mi jut rólam eszedbe,ez hüjeség.A Facebookot azért találták fel hogy kirakják a képeiket,és 1-1 normális commentet irjanak hozza..lényegében van benne vlm igazság..
7/7 tomy88trance válasza:
Előző kommentre reagálnék, ugyan már ezt a myvip is tudja :D ,de a facebook valamivel mégis több,ha több millió felhasználója van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!