Milyen a táskád, amit mindennap használsz, milyen dekoráció van rajta - amit te tettél rá?
Hát... :D Hogyha nem kell sok mindent magammal vinni (csak smink cucc, mobil, pénz, ilyesmik...), akkor egy kisebb válltáskát hordok, amin pici rombuszok vannak, egyik fekete, másik fehér, így átlósan, az oldalán pedig kér fér karika van, ami tulajdonképpen a formáját adja. :) Mondjuk így nehéz azért elképzelni. :D
Hogyha suliba megyek, akkor muszáj nagyobb táskát vinnem, ezért van egy Nike(sötét lila) és egy Björn Borg(bronz) válltáskám. Szintén ezekkel is utazok (hétvégén mindig a barátomhoz :) ), mert nagyon jól lehet bennük pakolni, van hely bőven. :) Suliba szintén jól jönnek a könyvek miatt + dolgok miatt.
Nike:
Björn Borg:
[link] ilyen, csak bronz színben, ez a kisebb a kettő közül :)
Akkor még van suliba egy hosszúkásabb oldaltáskám (kisebb, csak kevés cucchoz), fekete, amin kitűzők és gumifonatok vannak, amiket én csináltam. :)
És még persze sok táska, de ez a 4 a fő használatos. :D
Nekem van egy kék puma táskám. Azon szépen ráírva, hogy Led Zeppelin, Fegyelmező Részleg, Hatóságilag, és az, hogy Peace & Love. :) Illetve van rajta egy mosolygós fejű kulcstartó, amit haveromtól kaptam Írországból.
Utazni is ezzel szoktam. Elférek benne, és még egy laptop is, ha nagyon vinni akarom.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!