Hogyan fényképezzem magamat?
az lenne a problémám, hogy általában ha a tükörbe nézek, akkor magamhoz képest szép arcot látok, de ha fényképet csinálok ez nem jön vissza:S
hogyan tudnék normális képet csinálni?
amit általában el lehet rólam mondani, hogy szép és aránylag nagy szemem van, a szám olyan átlagos, arcbőröm is viszonylag rendben van. viszont az orrom kicsit nagyobb mint kellene( nem oldalról, hanem előlről) és van egy kis tokám is ami nem feltűnő, csak a képeken jön le. hogy tudnék jó profilképet csinálni?:) előre is köszönöm.:)
Velem is ugyanez van, hogy képen sokkal csúnyább vagyok mint tükörben, de nekem pl. az a bajom, hogy sokkal hosszúkásabb a fejem képen, és szerintem az akár a fényképező hibája is lehet... Mert egyszer megkérdeztem valakit, hogy tényleg ennyire hosszú fejem van, és szerinte sem...
Lehet, hogy nálad is a fényképező...
Ja meg, hogy ha vakuzol, az biztos előnytelenebb mint a természetes fény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!