Hordhatom az "arab kendőt"?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, de tudom hogy ez egy jelentéssel bíró ruhadarab. És most csak ezért ne hordjam? Én simán tetszésből hordanám. Ez most nagy baj?:(
Régóta szeretnék ilyet, mert megtetszett, utána olvastam csak neten hogy ennek jelentése is van. (kár...)
2011. jan. 18. 17:55
1/7 anonim válasza:
nyugodtan hord csak már csak divatból is,a sztárok is hordanak de csak azért hogy fel ne ismerjék őket,de ha hordod akkor biztos valami arab embernek fogank nézni
2/7 A kérdező kommentje:
az arab embereknek van valami külső jellemzőjük? pl hajban vagy bőrszín? mert engem nem biztos hogy annak néznének
2011. jan. 18. 18:31
3/7 haggyámán válasza:
Nekem is van, kicsit se érdekel, hogy mit gondolnak rólam az emberek, ha rajtam van. Nekem tetszik, barátaim felismernek, meg alapból jól áll, kell ennél több?:)
4/7 anonim válasza:
gyanús vagy nekem, hogy arab kendőt akarsz hordani!!!
5/7 A kérdező kommentje:
mert? miért vagyok gyanús?
2011. jan. 21. 17:35
6/7 spyke93 válasza:
Mert a sok okos emberben ez tudatosult arab=terrorista
7/7 anonim válasza:
miért ne hordhatnád? kit érdekel hogy a filoszemita hitgyülisek kiakadnak rajta? őrjöngjenek csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!