Ha az erkölcsi bizonyítványt igénylő lapot úgy írtam alá, hogy az egyik keresztnevem van ott, akkor érvénytelen?
Figyelt kérdés
Vezetéknév, keresztnév 1, keresztnév 2.
Úgy lett sajnos aláírva, hogy:
Vezetéknév, keresztnév 2
Mit lehet tenni?
2011. jan. 18. 13:35
11/15 A kérdező kommentje:
Oké, remélem is. Általában mind a kettőt odaírom, hogy ne legyen gond, de valamikor kimegy a fejemből, anyám meg jött azzal: "Hogy lehetsz ilyen bamba, még egy a nevedet sem tudod leírni."
Hát, van is benne valami! :-(
2011. jan. 18. 14:35
12/15 anonim válasza:
Ne rahozd már tovább :S
Szerintünk nem gáz.ha akarod elhiszed ha akarod nem, de ne agonizálj már ezen tovább
13/15 anonim válasza:
Érdekes lenne, ha úgy kellene aláírni, ahogy az anyakönyvi kivonatban szerepel... Ezt ugye te magad sem gondoltad komolyan? :D
14/15 anonim válasza:
Egyébként egy f@sz vagy, kérdező. "Nem lehet új lapot venni, mert a csekk és a lap egyben van (azonosítóval jegyezve) A csekk be van fiztetve!"
Miért fizetsz be valamit előbb, minthogy kitöltenéd? Simán el lehet cseszni ezeket, és javitani tilos..
15/15 A kérdező kommentje:
Nem én töltöttem ki, ez utólag derült ki. Utólag én is okos vagyok!
2011. jan. 18. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!