Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha az erkölcsi bizonyítványt...

Ha az erkölcsi bizonyítványt igénylő lapot úgy írtam alá, hogy az egyik keresztnevem van ott, akkor érvénytelen?

Figyelt kérdés

Vezetéknév, keresztnév 1, keresztnév 2.

Úgy lett sajnos aláírva, hogy:

Vezetéknév, keresztnév 2

Mit lehet tenni?

2011. jan. 18. 13:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Oké, remélem is. Általában mind a kettőt odaírom, hogy ne legyen gond, de valamikor kimegy a fejemből, anyám meg jött azzal: "Hogy lehetsz ilyen bamba, még egy a nevedet sem tudod leírni."

Hát, van is benne valami! :-(

2011. jan. 18. 14:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Ne rahozd már tovább :S

Szerintünk nem gáz.ha akarod elhiszed ha akarod nem, de ne agonizálj már ezen tovább

2011. jan. 18. 15:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Érdekes lenne, ha úgy kellene aláírni, ahogy az anyakönyvi kivonatban szerepel... Ezt ugye te magad sem gondoltad komolyan? :D
2011. jan. 18. 15:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyébként egy f@sz vagy, kérdező. "Nem lehet új lapot venni, mert a csekk és a lap egyben van (azonosítóval jegyezve) A csekk be van fiztetve!"

Miért fizetsz be valamit előbb, minthogy kitöltenéd? Simán el lehet cseszni ezeket, és javitani tilos..

2011. jan. 18. 16:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem én töltöttem ki, ez utólag derült ki. Utólag én is okos vagyok!
2011. jan. 18. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!