Titeket hogyan érintett a tegnapi disco tragédia, amiről ma egész nap értesülni lehetett a hírportálokon?
Tudjuk, hogy 3 lány vesztette az életét, és ezek a fiatalok totál értelmetlenül haltak meg, fájdalmat hagyma maguk mögött, és rengeteg kérdőjelet.
Belegondolva abba, hogy a Noise Night Life felrakott a Facebookra egy olyan korábbi bejegyzést, miszerint kezdődik a nagy visszaszámlálás a nyitóbuliig, az egyben 3 ártatlan lány utolsó 24 órája volt egyben az életben...
A Facebookos hozzászólások közt megtaláltam könnyen a youtubera felrakott videót az egyik áldozatról, és bevillant egy kép, hogy ennyi erővel én is fent lehetek azon az oldalon egy emlékvideón, hát nem volt valami jó érzés, meg megpróbáltam átérezni az elhunytak családjának a fájdalmát, miszerint tegnap még élt a lányuk, ma meg ajánlhatják fel a szerveit egy kórháznak :S
Aki kíváncsi rá, az első 2 lány neve biztos, aztán a 3. lányét elkezdték találgatni.... már volt Varga Bogi, Ravasz Cintia, Schneider Linda, most már valamilyen R. Ritát emlegetnek... nevetséges. Annyira hasonlítanának egymásra, hogy nem lehetne megmondani ki volt?
Asszem az első, a Bogi, azt máris pakolták emlékvideóba, gondolom érdekesen fognak arra a csajra is nézni vagy 2 hétig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!