Mi lett volna ha, probléma? (bővebben lent! )
Na nekem az a problémám hogy tegnap este 10 körül sétáltam haza, és megállt mellettem egy autó és a 40 körüli sofőr azt akarta szálljak be mellé. természetesen nem akartam beszállni, egy pillanatig se fordult meg a fejemben h beszálljak, de az a baj h utan igy elgondolkoztam h: úristen mi van ha bedurran az agyam (mert kicsit szar kedevem volt) és beszállok mellé..vagy elad prostinak, megerőszakol esetleg megkinoz, megöl, eladja a szerveim..szóval ien nagyon rossz dolgok járnak a fejemben...és nem arra gondolok h jajj de okos vagyok hogy nem ültem be mellé hanem h mi lett volna ha...és görcsbe rándul a gyomrom hogy uristen lehet már nem élnék... és a kérdésem ezzel lenne kapcsolatos hogy hogy lehetne jobb, meg hogy mennyire vagyok hülye h ienen gondolkodom, ami meg sem történt, és természetesen véleményekre...
amugy még soha nem történt ien sem hasonló sem, jah és 20 éves lány vagyok...
köszi
Nagyon jól tetted, általában nem a keresztény humanitárius eszme miatt vesznek fel az autóba :D
Szóval a lehető legjobban cselekedtél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!