Mennyi idő alatt kapom meg Kínából a csomagot?
Az UPS nevezetű cég szállítja. Elméletileg elég gyors a szállítási idő, csak nem tudom mégis mennyi lehet. A vámköltséget az eladó fizeti, vagy a vevő? Hogy működik ez?
Valakinek esetleg tapasztalat?
Köszi!
De örülök hogy válaszoltál, köszi!!!
Még annyit elárulsz nekem, hogy a szállítási költség mennyi volt? Mert ahonnan rendeltem, azt írták, hogy ingyenes. Túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen.
Még egyszer nagyon köszi! Amúgy te melyik céggel szállíttattál?
Én egy távirányítású helikoptert rendeltem tajvanból.
Már nem emlékszem, de elég hamar ideért. Kb. 6-8 nap alatt.
Elég drága volt, de vámot én sem fizettem, mert a kisérőlevélre azt írták, hogy alkatrészek és jóval kissebb összeget tüntettek fel rajta.
Az első válaszadó vagyok.
A cég nevére már nem emlékszem, arra viszont, hogy nekem sem volt jelentős a postaköltség. Úgy rémlik, maga az akkumulátor nem jött volna ki annyi pénzből, mint amilyen olcsón a postát megoldották, szóval nem tudom, hol érte meg nekik, de én örültem :)
2011. jan 01 töl kb semmit sem lehet behozni kinábol! ami meg (1%) atcsusszan az adó + áfa köteles 25+4%
ja és amit irtál ahonnan venni akarsz az 10% kamu!
nem el keseriteni akarlak sajnos saját tapasztalat :(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!