Európa vagy Amerika?
Figyelt kérdés
Hol élnétek szivesebben? És melyik országban és indokoljatok:D2011. jan. 15. 09:10
1/9 anonim válasza:
Én itt Európában és itt Magyarországon. Azért, mert szeretek ebben a kis országban élni, minek menjek máshová. Meg vagyok elégedve, még ha más országokban jobb is az életszínvonal.
Ha viszont muszáj lenne választani, és nem maradhatnék itt, akkor Olaszországot választanám.
2/9 anonim válasza:
Európa. Ezen belül Spanyolország.Fogalmam sincs, hogy miért, de úgy kb. fél éve meg vagyok marhulva Spanyolországért.Gyönyörű hely, kedves emberek, emellett nagyon tetszik a nyelv is.
3/9 anonim válasza:
En jelenleg is Mo. es USA kozott osztom meg az eletemet, 50-50. ha meg ezenkivul valasztanom kene gondolkozas nelkul Barcelona lenne. Indok: hasonstilu emberek a magyarokhoz, ertik a humort, baratsagosak, nagyvonalu varos kellemes evi idojarassal.
4/9 anonim válasza:
En itt elek az USA-ban, es hidd el sokkal tobb lehetoseged van, es sokkal jobb eletszinvonalon is elsz/elhetsz, de nekem mindig is Magyarorszag marad az elso. Az igazi eletem otthon van. Csak sajnos ott nemhiszem, hogy elhetnek igy, mint itt.
20/L
5/9 A kérdező kommentje:
Hol élsz pontosan? és mikor mentél ki? mit dolgozol?:D ha időd és kedved megosztani, ird le! Érdekelne:)
2011. márc. 6. 19:12
6/9 anonim válasza:
Amerikába úgy ahogy van be se tenném a lábam. Kicsit sem szimpatikus ország, nem érdekel mennyire jó ott az életszínvonal. Nincs semmi kultúrája, se történelme, az emberek műveletlenek, azt se tudják hol van Európa. Dániában pl azért szerintem van akkora jólét, mint Amerikában, ha nem nagyobb. A kérdésre válaszolva én is szívesen élek itt Magyarországon, de ha külföldre kéne menni, Németországot választanám. Színes kultúra, gazdag történelem, jó infrastruktúra, jó hangulat, és amúgy is a kontinentális éghajlatot szeretem.
7/9 anonim válasza:
Valahogy mindig Amerika vonzott, kiskorom óta. Én jövőre megyek ki USA-ba. Egy próbát megér!
8/9 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, miért zavar egyeseket, hogy van aki nem szereti Amerikát... csak mert látom jól lepontoztak.
9/9 anonim válasza:
USA!!!!!!!!!!! mindenben jobban tetszik mint európa.... hangulat életszínvonal, éghajlat, táj emberek... városok
egyszer tuti ki fogok menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!