Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyit érhet egy 1868-as biblia?

Mennyit érhet egy 1868-as biblia?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 16:14
 1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nem számítok olyan sokra, ne értsetek félre.
2011. jan. 13. 16:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Attól függően, hogy honnan van, akár 2 év 6 hónap letöltendőt is kaphatsz érte.
2011. jan. 13. 16:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Egy öreg bácsi adta a nagymamámnak, mikor végrendelkezett.
2011. jan. 13. 16:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Bár ha azt gondoltad, hogy loptam, az azt jelenti, hogy az ilyenek már szinte csak múzeumban vannak, akkor lehet, hogy mégis csak többet ér. Mindenesetre tévedtél.
2011. jan. 13. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát adhatnál több infot róla,milyen forditás,milyen állapotban van...esetleg ha küldesz képet még jobb,engem érdekelne...
2011. jan. 13. 16:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem eladni akarom! Túl érdekesnek tartom hozzá, hogy pénzt csináljak belőle! Nem vagyok annyira megszorulva, hogy ilyet eladjak. Csak érdekel, hogy mennyit érhet.
2011. jan. 13. 16:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor gondold azt, hogy 3 milliót, és boldogítson a tudat. Így nem tök mindegy?
2011. jan. 13. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:
el ne merjél adni 1 ilyen kincset :@ !!!! lehet h pénz ugyileg nem sokat ér de ha esetleg olvsanád is az baromi sokat érne csak olvass néha János evangéliumát 1 próbát megér nem???
2011. jan. 13. 16:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos, a benne foglaltakat fikciónak tartom. Nem tartom kizártnak, hogy valaha szimplán műveltségem növelése céljából beleolvassak, de egyelőre nem tervezem ezzel tölteni az időmet.
2011. jan. 13. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!