Ki nyeri meg a január 15. -én lévő 3. párbaj a Való Világban szerintetek?
Figyelt kérdés
Ja és gondolom hogy a legtöbben Évát figjátok mondani mert többet szerepel de neki már egyszer bizalmat szavaztunk és vissza jutott mégse vett vissza magából kérlek szavazzuk vissza Ildi-t ! ! !2011. jan. 13. 11:26
1/13 anonim válasza:
Éva!!! Ildi az a tudatlan nő mehet hazafelé!!
2/13 anonim válasza:
Mind a két nő pszichopata, de az Ildi súlyosabb, menjen ő haza, látni sem bírom!
4/13 anonim válasza:
Nyerjen Éva, mert Ildi még mindig nem tudta megkedveltetni magát. Éva iszik, ez tény, de ezzel kinek árt magán kívül? Senkinek. Alekosz szavaiban sok igazság van Évával kapcsolatban.
5/13 anonim válasza:
mindkettőt utálom
de Éva fog nyerni
6/13 anonim válasza:
Éva megint kb 70-30 arányban fog győzni!
7/13 anonim válasza:
Ildinek drukkolok
Évit rühellem
Beképzelt, hazug és hisztis.
8/13 anonim válasza:
hát az lenne a legjobb ha mindkettő hazamenne de sztem éva nyeri meg a párbajt
10/13 A kérdező kommentje:
Mondtam a többség Évára szavazott ! ! !
Köszi a válaszokat ! ! !
És annak az egy emberkének aki Idli-t várná vissza annak még külön is megköszönöm :) :D
2011. jan. 13. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!