Mit gondoltok az ötletemről?
Készítsd el. Szerintem érdekes lehet. Bár, ha nincs témákra osztva, szerintem nagy lenne a zűrzavar.
Személy véleményem szerint minimum a nagyobb témákat külön kellene válogatni, teszem azt: Film, Zene, Könyv, Informatika, Közösség.
Úgy van, a káoszt nem bírom.
Egyébként most így hirtelen forumx.hu-n csináltam egy ingyenes phpBB rendszerű fórumot. Nem tudom mennyire jó ez, elsőre nem tűnik rossznak, a célnak pedig szerintem abszolút megfelel. Na majd még foglalkozom vele később. (Informatika témát pl. nem is csináltam, de igazad van, az sem árt.)
Kitegyem ide? Bár nem tudom az nem számítana-e reklámnak. Mert már nagyjából megvan, nyitogattam pár témát is, csak eddig tökegyedül vagyok rajta..:D
Mert ha kitenném ide a címet, regisztrálhatna aki akar aztán annyi, nem kellene külön küldözgetni mindenkinek.. de nem akarom hogy emiatt leszedjék a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!