Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan serkenthetem az agyamat...

Hogyan serkenthetem az agyamat és hogyan aludjak jól?

Figyelt kérdés
Rosszul/keveset alszok, ezért álmos vagyok a tanuláshoz. Agy serkentőkre szerintem nincs pénzem jógára meg ilyen lelki tisztulásra végképp. Inkább az alvással vannak gondjaim, de azzal nagyon...gondolom, h ha ki bírnám magamat aludni akkor jobban bírnék órán figyelni és tanulni.
2011. jan. 12. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:

mit csinálsz mielőtt lefekszel aludni?Esetleg égetsz gyertyát,vagy sokat eszel vagy ilyesmi?

Én például sokáig gyertyát égettem addig,amíg lenem feküdtem aludni,és nem is szellőztettem miután eloltottam,és ilyenkor egyáltalán nem tudtam aludni,és anyu mondta,hogy azért van,mert a gyertya elveszi az oxigént.Ezután szellőztettem,és rögtön tudtam aludni..:)

2011. jan. 12. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Én amióta alig számítógépezek, sokkal fittebbnek érzem magam. Aludni... amikor végképp nem tudok, olyankor zenét hallgatok. Vagy nem kényszerítem magam alvásra, csak mikor már érzem, hogy ezer százalék, hogy elalszok - igaz, olyankor nagyon későn ébredek, szóval suli közben nem jó. Talán feküdj le korábban, nem baj, ha nem alszol, csak pihenj. Vagy ha nem, aludj délben is (egy-két órát), ha akkor fáradt vagy, s akkor éjszaka hiába alszol keveset meg rosszul, picit kipihentebb leszel.
2011. jan. 12. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Serkentésnek meg szerintem a jó hosszú szellőztetés és a hideg víz is megfelel.
2011. jan. 12. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:
A szobámban szellőztetek, nem gyújtok gyertyát, sokat gépezek, direkt, h lefáradjon a szemem(na jó...nem csak azért), én is mindig zenét hallgatok, h lefárasszon...sajnos a hideg víz csak addig fejti ki a hatását míg a suliba nem érek. Amúgy meg szerintem nem csak a suli miatt alszok rosszul mivel nyáron is meg hétvégén is rosszul alszok...Sőt hétvégén/nyáron sokáig alszok(délelött 11, déli 12 óra) és akkor is ugyan olyan kialvatlan vagyok, mint amikor a suliba kell menni.
2011. jan. 12. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor talán nem ártana, ha beszélnél mondjuk a háziorvosoddal.
2011. jan. 13. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!