Mik azok a betűk a csengőknél?
Figyelt kérdés
Azlenne a kérdésem, hogy többen is panaszkodnak hogy a kapucsengőjük mellett van egy betű Vagy egy t betű 2 vonallal a tetején van egy NAGY VASTAG V betü vagy sima T betű meg ilyen betűk vannak mindenhol (panelban lakom) és az egész háztömb, házsorban ígyvan, és erről volt már lakógyűlés és egyketten felvetették hogy letörölték, és másnapra ottvolt megint! És egyketten egész éjszaka fent voltak és figyeltek!! Megkérdezték a postást, és aztmondta hogy a pota nemcsinál ilyen, főleg ő nem! Múltkor egy idős néninél egy nagy vastag V betű volt, és ki is rabolták de olyantis raboltak már ki az év 10 ben akinél ugyan olyan jel van mint nálunk: Nagy T két vonnallal a tetején! Nemrég körülnéztem egy belvárosi lakótelepen és ottis ilyen volt, pedíg az messzebbvan mert én a XV kerben lakom, ez mi lehet? Aki már tudja kérem írja meg! Negyon kiváncsi vagyok, főleg aki ilyent csinál, csinált az írja meg, hogy megtudjak nyugodni!2011. jan. 11. 22:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!