Ha valami február 1-ig tart (akció pl. ) akkor február 1-én már nem tart, vagy aznap még igen?
Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 20:43
1/4 anonim válasza:
nem, január 31.-én még igen. Február 1-IG, addIG a napig.
2/4 anonim válasza:
Üzletek akciói a megadott kezdődátumtól záródátumig tartanak. Tehát a kezdő napon is akció van, úgyan úgy az utolsón is.
+1 példa: Az év december 31.-ig tart. A szilveszterezők azt hiszem bután néznének, ha közölnék velük, hogy:
- Bocsi, tegnap már véget ért az év.
3/4 anonim válasza:
Úgy látszik, az előző válaszom nem volt hasznos. Megpróbálom még egyszer, hátha segít valakinek...
Az akciók az első nap 00.00 órájától az utolsónak megjelölt nap 24.00 órájáig tartanak. Ettől akkor térnek el, ha az üzlet nyitva tartási rendje más. Pl. 16.00-kor bezár, akkor addig.
Aki nem hiszi, járjon utána!
(Pl. ma menjen el a febr. 1-ig akciózóhoz...)
4/4 A kérdező kommentje:
én is úgy gondoltam, ahogy az utolsó írja, csak megzavarodtam, mert ha nem akcióról van szó, akkor meg az első válaszadó szerinti verzió a logikus :S
2009. febr. 1. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!