Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A rendőrség képes lehallgatni...

A rendőrség képes lehallgatni a telefonbeszélgetéseket Magyarországon?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen módszerrel?
2011. jan. 10. 18:30
1 2 3 4
 11/35 szamóca. ***** válasza:
51%
ez a beszélgetés kimondottan jót tett a paranoiámnak. motmár nem elég hoyg a webkamerám überbiztosan le van ragasztva mióta megtudtam hogy feltörhetik...lassan kihajítom a telefonom is
2011. jan. 10. 20:39
 12/35 böiler ***** válasza:
Ki az a perverz állat, aki felakarná törni a webcam-od? :)
2011. jan. 10. 20:46
 13/35 szamóca. ***** válasza:

hát nagyonremélem hogy senki, de egyébként van tippem:D

meg a srác aki modnta hogy van ilyen program közölte, hogy ez olyan jó poén tuti végignézi az összes ismerősét így ha meglesz a progi. nahát nekem meg nem kell hogy gyenge pillanataimban lássanak:DDD

2011. jan. 10. 20:48
 14/35 böiler ***** válasza:
Gyenge pillanat? Hát én ezt komolyan nem értem. :D
2011. jan. 10. 20:59
 15/35 szamóca. ***** válasza:
tudod mikor reggel felkelek félig lecsúszott boxeralsóban csíkoszokniban és kinyúlt trikóban kialudt félkómás fejjel az ágyból kitápászkodom, és hatalmasat ásítok torzult arccal:D
2011. jan. 10. 21:08
 16/35 böiler ***** válasza:
A lányok olyankor a legszebbek amúgy. Annál szebb nincs mikor kócosan hozzád bújik egy lány. :) Najó van, de ez az egyéb kérdések... :D
2011. jan. 10. 21:09
 17/35 szamóca. ***** válasza:
ha sörrel bújik melléd:DD
2011. jan. 10. 21:12
 18/35 szamóca. ***** válasza:
meg pl most is nyulik a számbol a sajt a melegszenya felé, hát nem lehet túl kívánatos látvány:DDD
2011. jan. 10. 21:14
 19/35 böiler ***** válasza:
52%
Hát nézd, nem attól lesz szép valaki, ha kivan sminkelve, felveszi a kis körömcipőjét, stb. :) Főleg, ha fiú. :D
2011. jan. 10. 21:16
 20/35 szamóca. ***** válasza:
okéoké, de életem magányos luzerkedős pillanatit szeretném megtartani magamnak:D mert az oké hogy ha kérdezi bárki szivesen elmondom hogy simán teátrális mozdulatokkal dalolálszva szaladgálok fel alá mint aki koncertet ad, deh ogy ezt valaki lássa is, az túlzás:DD
2011. jan. 10. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!