Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen érdekességet tudsz a...

Milyen érdekességet tudsz a Texasi láncfűrészesről? Miről szól a film?

Figyelt kérdés
Akármit ami eszedbe jut!:)
2011. jan. 10. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Pedig megvan nekem mindhárom része.Láttam is.De csak annyi maradt meg,hogy valaki úgy öli az áldozatokat,hogy leskalpolja az áldozata arcát,és azt húzza az arcára maszk gyanánt..

Meg rémlik az egyik részben,hogy a lány menekül és berohan egy lakókocsiban lévő emberekhez segítségért,de kiderül hogy ők is lököttek,és pontosan tudják ki gyilkol..

Nem nagy száma film,inkább olyan

"egyszer nézhetős,de az sem baj ha kimarad" filmek közé tartozik..

Csak megjegyzem a Szikla 1 része és a Motel első része sokkolóbb ,és igaz azokat is régebben láttam,de szinte az egész filmre emlékszem..Ah hideg rázott ki tőle..

2011. jan. 10. 15:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát én 13éves vagyok ugyhogy inkább még elhalasztom de mért van rajta az a maszk?
2011. jan. 11. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:

13 éves vagy.Akkor tényleg várj még vele,és avval a két filmmel is várj amit először ajánlottam..

Már nem emlékszem rá,hogy miért csinálja(talán mert lökött) de nem maszkot,hanem az áldozatainak az arcbőrét teszi a sajátjára fel,mintha álarc lenne..Valahol biztos le van írva..

2011. jan. 11. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem se 13 évesen, se később ne pazarolj ezekre a filmekre időt az életedből. Én még most is sajnálom azt a pár órát, amit ezekre áldoztam.
2011. jan. 15. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Inkább nézz valami olyat aminek van mondani valoja.

Innen tudod letölteni egy egész jó filmet. Mondhatjuk rá hogy a modernkori "Piroska és a farkas".

[link]

Feliratt: a V2-t.

[link]

2011. jan. 15. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Mivel magáról a személyről kérdeztél, nem bocsátkozom a filmek elemzésébe. Remélem azzal nem rombolom össze a fantáziavilágod, ha elárulom, hogy Thomas Hewitt ( Hjuitt Tekszasziláncfűrészes Tamás) nem volt valós személy. A filmet eredetileg Ed Gein ihlette, ő egy tényleges sorozatgyilkos volt az Egyesült Államokban. De ha hiszel benne, nem szeretnélek ebbéli dolgaidban megingatni, ezért elmondom az amerikai rendezők által kreált sztorit:

A texasi láncfűrészes egy bőrbetegségben szenvedő férfi, akit kiskora óta a kannibalizmusra hajlamos családja nevel fel. Állást kap a helyi húsfeldolgozóban/mészárszéken. Elég nagydarab, legalábbis az eddigi filmjeiben kivétel nélkül magas, és hihetetlenül erős személynek ábrázolták. Összesen 33 embert kínzott, majd ölt meg az elmebeteg családja tudtával és segítségével, és az áldozatok arcából maszkot varrt magának, a szerveit pedig feldolgozta. Egyes teóriák szerint kivégezték, ellenben sokan vallják azt a nézetet is, hogy még ma is él. Előkerült róla egy "igazi", 2 perces film, amint megtámad és megöl 2 rendőrt, amikor azok átkutatják a házát a gyilkosságok után kutatva. Ez megrázza egész Amerikát, és satöbbi.

Ha létezik, szerintem Magyarországra menekült, és 13 éves gyerekek után kutakodik.

2011. jan. 16. 00:16
 7/8 anonim ***** válasza:

én is 13 éves voltam, mikor megnéztem, szóval ha strapabíró vagy, akkor nézd meg.

utolsó: de ki van írva, hogy igaz történet alapján. akkor megtörtént, csak nem így hívták?

2011. jan. 16. 01:32
 8/8 anonim ***** válasza:

nézd meg nyugodtan én is megnéztem...:)

és a Mártírokat is nézd meg...:)

13/L

2011. máj. 21. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!