Hollandiába télleg legális a MARIHUÁNA fogyasztás?
Figyelt kérdés
ha igen akkor miért nem tiltják be??sokkal roszabb mint a cigaretta vagy akármi más! Amugy is ha igen akkor ez felháborító!!!2011. jan. 8. 22:44
11/24 anonim válasza:
1. vagyok és igen csak kávézókban lehet elszívni, amit meg írtál, hogy nem bulihelyszín... attól függ hogy nézzük, mert turistáknak igenis az.
12/24 anonim válasza:
Igen, azt hiszem vannak ilyen bárok, vagy kávézók(?) ahol lehet kapni is. De nem tudom biztosan csak hallottam valahol.
13/24 anonim válasza:
Igen,legális, de csak a 'coffee-shop'-ban.
Gondolj bele, Magyarországon mindenki illegálisan szívja,és milyen következményei vannak?
Itt meg aki akar, coffee-shop-ba megy és ott csinálja, és nem zargatja a jó népet x)
Am én itt élek, és nincs esténként annyi bezívott:)(csak a coffee-shoppok környékén)...
14/24 anonim válasza:
Am meg ha illegális lenne akkor is mindenki szívná,csak illegálisan...
15/24 anonim válasza:
Igaza van az elöttem szólónak......Mindenhol szivják a világban attól függetlenül hogy legális/illegális csak a "haladó szellemű" országok szépen sorban kezdik elfogadni az előnyeivel együtt (ebbe nem folynék bele...) Minket is utól fog érni ez a hullám,csak mi ehhez még eléggé le vagyunk maradva! Jah és azt sem szabad elfelejteni hogy a Marihuanát évezredek óta használják és mindössze,körülbelül 50-100 éve illegális!!! tehát az hogy illegális az csak egy átmeneti állapot amit én a szesztilalomhoz hasonlitanék......
16/24 anonim válasza:
Kérdező, ez miért lenne felháborító? Nem mindenki olyan prűd, mint te. És egyáltalán nem károsabb, mint a cigi, vagy akármi más. Látszik, hogy szart se tudsz az egészről!
17/24 anonim válasza:
az sokkal felháborítóbb hogy nem tudsz írni és ezzel az alacsony intelligenciáddal másokat merészelsz bírálni és leszólni
18/24 anonim válasza:
Én nem tudok írni? Nézd már meg a te helyesírásodat, és az enyémet! A tiedbe, egy kicsivel több hiba van. És még te beszélsz. Az intelligenciáról meg inkább ne beszéljünk...
19/24 anonim válasza:
a kérdezőnek szólt hogy nem tud írni, de gratulálok hogy sikerült magadra venned
amúgy ha komolyan mondtad hogy hiba volt az írásomban megköszönném ha leírnád az általam hibásan írt szavakat, mert esküszöm nem találtam benned hibát, szóval valószínűleg eleve rosszul tudtam hogy kell leírni..viccen kívül mutasd meg nekem mit írtam rosszul, utálnám ha rossz lenne a helyesírásom
20/24 anonim válasza:
Jól van na! Azt hittem nekem írod. Amúgy a mondatokat nagybetűvel kezdjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!